Într-un interviu la Gaiam TV, într-o emisiune despre Dezvăluire, dezvăluitorul Corey Goode descrie în detaliu tentativele programului spațial secret german pentru a stabili baze pe Marte în perioada celui de-al doilea război mondial. El susține că, în timpul efortului colonizator ulterior, germanii s-au luptat în bătălii teritoriale aprige cu specii rezidente pe Marte care locuiau în tuburi mari de lavă și care mișunau de-a lungul regiunilor subterane a lui Marte.

Goode spune că la începutul lui 1940, în timp ce al doilea război mondial era încă în curs, societăți secrete germane ca -Thule, Vril și Soarele Negru – au stabilit cu succes o bază pe Lună, și au folosit-o ca rampă de lansare pentru misiunile pe Marte. Timpul de călătorie între Lună și Marte era de mai multe ore pentru germani, în contrast cu programul spațial secret contemporan care a redus timpul de călătorie până la o chestiune de minute!

Goode descrie informații despre primele evenimente de colonizare germană care au fost înregistrate pe “tampoane de sticlă inteligente”, tehnologie la care s-a avut acces în timpul serviciului din spațiu ca o capacitate “empatică intuitivă” din 1987 până în 2007. El spune că documentele și fotografiile germanilor, care detaliază aceste misiuni pe Lună și Marte, au fost arhivate pe tampoane de sticlă inteligente. Acesta a descris anterior puterea societăților secrete germane din Germania lui Hitler. Societățile Thule, Vril și Soarele Negru (a se citi din blog articolele cu aceste subiecte, n.b.) au creat un program spațial, care a fost în întregime independent de efortul nazist SS de a înarma farfuriile zburătoare pentru efortul de război.

INCREDIBILELE razboaie ale NAZISTILOR cu EXTRATERESTRII insectoizi de pe MARTE

Aceste societăți secrete germane au stabilit baze în Antarctica și America de Sud unde au scăpat pe cea mai mare parte a elitelor din timpul celui de-al doilea război mondial. Bine-ascunse și protejate în aceste locații la distanță, germanii au forjat înainte în dezvoltarea de tehnologii avansate de călătorie în spațiu folosind antigravitația și portalurile spațio-temporale. Eforturile societăților secrete germane în stabilirea unui program spațial paralel a fost descris anterior de Goode într-un interviu din 20 mai 2015, episoade anterioare ale Dezvăluirii Cosmice, și discutată în detaliu în cartea ,,Insiderii revelează programele spațiale secrete” (2015).

După stabilirea prezenței în regiunile ecuatoriale ale lui Marte, el descrie modul în care germanii au întâlnit furtuni de nisip dure care erau extrem de încărcate electric. Furtunile cu fulgere făceau ravagii cu electronica tehnologiilor lor. Mărturia lui Goode este susținută de cercetarea NASA, care a confirmat faptul că explozii de trăznet enorme apar în timpul furtunilor de praf de pe Marte. Prin urmare, germanii au început căutarea de zone adecvate în altă parte pe Marte pentru bazele lor. Ei au descoperit că la Nord și-n regiunile sudice, mai sus de paralela 20, este un mediu mai ospitalier pentru construirea de baze care este departe de uriașele furtuni electrice de praf de pe Marte. Germanii au descoperit un sistem antic de tuburi din lavă de 10 ori mai mari decât tuburile din lavă de pe Pământ, și și-au mutat bazele lor aici.

Tuburile de lavă și alte regiuni subterane de pe Marte nu erau nelocuite. Germanii au întâlnit două specii rezidente inteligente cu care au trebuit să ducă lupte teritoriale înverșunate în timp ce își stabileau bazele lor. Goode a descris cele două specii ca reptiliană și insectoidă. Aceste bătălii brutale au dus la pierderea unui număr mare din personal și a resurselor Germane până la sfârșitul anilor 1950, când Complexul Militar Industrial al SUA a început să ajute societățile secrete germane de pe Marte. La mijlocul anului 1952, germanii au efectuat o serie de zboruri demonstrative cu farfurii zburătoare peste Washington DC într-un spectacol de forță. Aceasta a condus la începutul relațiilor oficiale cu societățile secrete germane. În timpul administrației Eisenhower, SUA au capitulat cererilor cheie ale societăților secrete germane, care a dus la infiltrarea Complexului Militar Industrial (acesta este secretul aparitiei OZN deasupra Casei Albe din 1952, n.b.).

Cu puterea industrială a SUA acum în spatele lor, societățile secrete germane au putut să-și consolideze în cele din urmă bazele lor pe Marte și a le proteja de marțienii rezidenți.

Mărturia lui Goode are un număr de mărturii paralele importante despre Marte, ale dezvăluitorului Randy Cramer, care spune că a petrecut 17 ani pe Marte (1987-2004) într-o unitate militară de elită care a apărat coloniile civile de marțienii rezidenți. În aprilie 2014, într-o serie de interviuri (șase luni înainte de apariția publică a lui Goode în septembrie), Cramer a spus că unitatea sa a luptat în mod regulat în lupte teritoriale cu două specii inteligente de pe Marte, reptilienii și insectoizii – aceleași două identificate de Goode.

Cramer a descris marțienii rezidenți că-și apără cu furie teritoriul, că merg la luptă dacă teritoriul lor a fost amenințat. În alte momente, îi lăsa în pace pe coloniștii umani. Din nou, acest lucru este în concordanță cu relatările lui Goode referitoare la luptele germanilor cu marțienii. În timp ce Cramer nu a menționat nici o legătură germană, el a făcut clar faptul că unitatea militară în care a slujit era subordonată unei entități corporative care a fost responsabilă de operațiuni pe Marte. Acest lucru este în concordanță cu informațiile lui Goode care vorbea despre un “Conglomerat Corporativ Interplanetar” care activează pe Marte, ce a fost infiltrat și preluat de societățile secrete germane și susținătorii lor naziști SS mai devreme.

Naziștii SS au introdus practici sclavagiste de muncă care au fost frecvente în Germania nazistă și la germanii din bazele societăților secrete din Antarctica și America de Sud. Potrivit lui Albert Speer, ministrul Armamentului pentru Germania nazistă, naziștii SS au avut planuri de a continua aceste practici sclavagiste și după război. Mărturiile lui Cramer și Goode vorbesc despre luptele din cadrul programului spațial secret cu marțienii indigeni și sunt în concordanță cu un al treilea dezvăluitor, Michael Relfe, care susține că a petrecut 20 de ani pe Marte (1976-1996) ca militar. Relfe descrie că se confruntau cu o varietate de amenințări extraterestre și nativi marțieni în programul spațial secret ce rulează operațiuni pe Marte. Mărturiile lui Relfe, ale lui Goode și Cramer sunt comparate în contrast în capitolul 13 din cartea ,,Insiderii revelează programele spațiale secrete”.

În plus față de elementele probate din mărturiile lui Cramer și Relfe, care este în concordanță cu informațiile lui Goode, există, de asemenea, dovezi circumstanțiale importante. In 11-12 iunie, Societatea Interplanetară Britanică a efectuat un simpozion pe tema “Cum să răsturnăm o dictatură marțiană”. Scenariul descris de Societatea Interplanetară Britanică a fost un program spațial corporativ centrat pe Marte, care a fost dominat de lideri care s-au comportat ca dictatori și exploatau muncitorii ca pe sclavi. Scenariul are multe similitudini cu cel descris de Goode și Cramer despre Marte fiind condus de corporații care utilizează forțele militare de elită ca mercenari spațiali în bătăliile lor.

Simpozionul a fost acoperit de Richard Hollingham, un scriitor al British Broadcasting Corporation, care a făcut aluzie la o conexiune cu MI-6 (facțiune din cadrul serviciilor secrete britanice, n.b.). Simpozionul a coincis cu un raport din 22 iunie al lui Goode privind turneul de inspecție al unei baze curente de pe Marte, care părea să fi funcționat ca o dictatură. Este mai mult decât probabil că practicile corporative pe bazele de pe Marte din prezent, sunt conectate la antecedentele baze germane care au continuat practica nazistă de a folosi munca de sclavi.

Două mărturii ale dezvăluitorilor despre programele spațiale secrete, susțin dezvăluirile lui Goode împreună cu dovezi circumstanțiale convingătoare, care includ date de la NASA ce susțin că există o atmosferă respirabilă subțire pe Marte. Pentru moment, există un motiv bun pentru a concluziona că Goode ne dezvăluie o perspectivă adevărată ca insider despre rolul ce l-au jucat societățile secrete germane în stabilirea bazelor și colonizarea planetei Marte în anii 1940

Facebook Comments Box
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]
Visited 43 times, 43 visit(s) today